03/29/12 13:01
(http://www.azcheta.com/)

Стара Загора ще четe Алиса

Алиса и нейните приключения в Страната на чудесата ще уважи тази година “Четяща Стара Загора”, съобщава блогът Полезните. Инициативата ще се проведе в края на април и ще бъде част от Националната програма „Четяща България”, в която старозагорската библиотека „Родина” участва за 7-ма поредна година.

В рамките на един ден е планирано да се прочете щафетно любимият на малки и големи роман на Луис Карол, като за целта всички могат да се включат със своя личен прочит.

“Приемете предизвикателството и нека всички заедно поощрим похода на читателите към книгите, нека да върнем любовта на хората към хубавото слово и към духовните ценности! Нека създадем заедно с Вас един незабравим априлски маратон – празник на книгите и четящите хора”, призовават от организаторите. Те очакват информация за планирани дейности около кампанията най-късно до 18 април на тел.: 0884 477 913 – Красимира Лекова или на e-mail: lib@rodina-bg.org.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване