04/12/12 16:03
(http://www.azcheta.com/)

"The Casual Vacancy" е новата книга на Джоан Роулинг

Въпреки че едва ли ще постигне феноменалния успех на книгите за Хари Потър, Джоан Роулинг има големи очаквания за "The Casual Vacancy", нейния първи роман за възрастни. Заглавието обявиха в четвъртък от "Little, Brown & Co.", като разпространиха и кратко описание на сюжетната линия на книгата.

Действието в новата книга ще се развива в привидно идиличния английски град, наречен Пегфорд, обявиха още издателите. Сюжетът започва с неочакван инцидент с популярен човек, чиято смърт шокира целия град.

Издателите обявиха още, че всъщност Пегфорд е град, в който се разразява истинска война - богатите се противопоставят на бедните, родителите на тийнейджърите, жените са в конфликт с мъжете си. Описан е като много по-ужасяващ, отколкото неговият външен облик предполага. Цялата книга ще изобилства от черен хумор.

Освен традиционното хартиено издание, с което може да се достигне и възрастната аудитория, романът ще се продава и като електронна книга. Той ще бъде достъпен по целия свят на 27. септември.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване