04/20/12 13:19
(http://www.azcheta.com/)

Подарете нови приятели на старите си книги!

Нов живот в ръцете на нови приятели-читатели за старите ни книжки - това обещават от Детски отдел на Народна библиотека „Иван Вазов”-Пловдив и пловдивския Местен център за работа с доброволци към Националния алианс за работа с доброволци (НАРД). Те стартираха заедно дарителска акция за събиране на детска литература „Стара книжка – нов читател”, като центърът за даряване е в детския отдел на библиотеката ул. Авксентий Велешки №15.

Събраните книжки ще бъдат изложени в читалнята на открито „Библиотека в парка – да се срещнем в Градската градина”, която ще бъде отворена през лятната ваканция. Акцията „Стара книжка – нов читател” ще продължи до 27 април 2012 г., когато ще бъдат отчетени резултатите.

"Призоваваме всички малчугани, техните каки, батковци и родители да дарят любима детска книжка. Подарената книга е шанс за много нови приятелства! Дарете!", предизвикват читателите под тепетата организаторите.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване