04/22/12 21:18
(http://psabev.blogspot.com/)

Родната полиция на пази… с BMW X1

Минавам покрай Руски паметник и какво да видя – полицейско BMW X1. Странното е, че обикновено се вдига много шум покрай подобни новини, а поне към момента няма никаква публична информация за този автомобил в Интернет (и въобще, че родната полиция има Х1-ци).

Все пак BMW-то е чудесен избор: X1 е един от водещите в класациите за най-сигурни и издръжливи автомобили, достатъчно мощен и бърз е, сравнително икономичен за SUV, като скорост от над 200 км/ч и ускорение 0-100 км/ч за под 7 секунди не са му проблем при повечето модификации.

Иначе цените на BMW X1 започват от 53 800 лв. (дилърска за България), a за поддръжката се сещате и сами: комплект от най-евтините летни гуми е 650 лв., комплект от най-евтините зимни гуми е 800 лв., добавете накладки, филтри, масло и тем подобни консумативи и ще се досетите, че поддръжката на това чудо за година струва колкото цял автомобил от ветераните в автопарка на Пътна полиция.

Аз обаче съм много ЗА! подобни автомобили. Един полицай трябва да респектира, а съгласете се, че чувството да ви спре катаджия с Х1 е много по-различно от това да ви „покаже слънчогледа“ иззад някоя 30-годишна ръждясала Лада.

Дано по-хубавите коли мотивират полицаите и да си вършат по-добре работата.




Подобни публикации

Публикувана на 04/22/12 21:18 http://feedproxy.google.com/~r/psabev/~3/UqyqJXwdOGI/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване