05/11/12 08:26
(http://www.azcheta.com/)

Даваме таблет за най-доброто есе за "Дзен поезия от Корея"

Издателство „Изток-Запад”, Институтът за преводна дейност в Корея и сайтът „Аз чета” обявяват конкурс за есе, свързано с едно или повече от стихотворенията в книгата "Дзен поезия от Корея". Победителят ще бъде определен от жури и ще си тръгне с голямата награда таблет Samsung.

Есетата трябва да са с дължина между 3000 и 3600 знака (с включени интервали), като трябва да бъдат изпратени в електронен формат на адрес zen@azcheta.com до 1 юни. Освен голямата награда, която ще бъде връчена на най-доброто есе, останалият на второ място ще получи нетбук Samsung, а класираният на трето място – смартфон Samsung. Предвидени са и допълнителни награди за участниците - по 5 бройки от „Дзен поезия от Корея” и романите „Раздвоение” на Янг Куиджа и „Кака Понсуни” на Кон Джи Йон.

Конкурсът се провежда с медийното партньорство на „Книга за теб”, Книгите днес, Cheti.me и сайта “Българо.Азия”.

Това е вторият съвместен конкурс на "Аз чета", "Изток-Запад" и Института за преводна дейност в Корея. През миналата година те организираха и конкурса за есе "Раздвоение", свързан с едноименната книга на Янг Куиджа.

Повече информация за конкурса и най-интересните откъси от книгата "Дзен поезия от Корея" можете да откриете на официалната им фен-страница във Facebook - www.facebook.com/zenpoezia

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване