05/24/12 21:47
(http://www.azcheta.com/)

Заек спечели фотоконкурса за Деня на хавлията

Честит ден на хавлията, заеко! Така можем да поздравим победителя във фотоконкурса, който организирахме заедно с издателствата "Бард" и "Дамян Яков" по повод 25 май, Международният ден на хавлията, посветен на героите на Дъглас Адамс. Снимката, качена от потребителката Beatrix Stoker, до 23.59 ч. на 24 май беше събрала 102 препоръчвания и с голяма преднина спечели първото място.

Beatrix и нейният заек ще получат по едно копие от книгите "Пътеводител на галактическия стопаджия", "И още нещо..." (официално продължение на "Пътеводителя", написано от Оуън Колфър) от издателство "БАРД" и "Дърк Джентли - Холистична детективска агенция" от издателство "Дамян Яков".

На второ място се класира снимката на бебето Криси, качена от Виолета Кирова, с 59 гласа, която ще бъде наградена с "Пътеводителя" и неговото продължение, а наредилото се на трето място куче Голди и стопанката му Николета Руева (48 препоръчвания) ще бъдат наградени с един брой от изключително интересната "Дърк Джентли - Холистична детективска агенция".

Честито на победителите и до следващия конкурс!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване