06/03/12 06:18
(http://ivo.bg/)

Трета пирова победа на съветските слуги над българския трибагреник в рамките на месец

 

ПСА пак със заличени думи на признателност

Бдителен гражданин ми изпрати снимки, на които се виждат залепени няколко български трибагреника с различни размери, закриващи позорните думи на признателност уж от българския народ на съветската армия  освободителка. Очевидно икономическото състояние на авторите на патриотични акт не им е позволило да се снабдят и да залепят повече знамена, за да скрият целия надпис, а пък и датата не е избрана случайно – 2 юни, Деня на Ботев и на падналите за свободата на България.

 

Очевидно е също, че след първата акция, поставила остро въпроса за преместване на паметника на друго място (а не непременно за неговото унищожаване), няма да се свършат патриотите антикомунисти и антифашисти, които ще заличават позорния надпис и ще поставят на изпитание рефлексите на ревностните дейци на руската пета колона у нас. Ще очаквам с интерес тяхната реакция, както и докога ще оставят неразкъсани българските знамена върху своя си паметник, където често-често се събират, за да поднасят венци и цветя и където звучат слова и песни, проповядващи комунистическите идеи, което е забранено от Конституцията на Република България.”

        Това пише в блога си Славимир Генчев без още да знае, че пребиваването на българските знамена върху позорния подмазвачески на окупаторите надпис са били махнати само часове след тяхното поставяне. Тихомълком! Отново! От някой, който бди над целомъдрието на лъжата за освобождението на България чрез съветска окупация! От някой, който е на власт и цени сталинизма повече от европейското развитие на България, слугувайки на същите чужди господари, срещу които иначе обича да приказва предизборно за заблуда на родолюбивите българи.

        Премахването на българската символика от доминиращата над София и България съветска такава, която е явно по-важна за нашите управляващи, се случва за трети път в рамките на месец. На 1 май, по повод 136 години от Априлското въстание, на 8 май, по повод деня на Европа и на 2 юни, в деня на българските герои, българската символика се появи с трибагреника върху изписаната с позлатени букви лъжа за благодарността на българския народ към Сталин. Махат я систематично. И ще получат систематичния отпор от българите, за които истината и България са по-важни от преклонението пред чуждия завоевател.

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване