06/06/12 08:18
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

група "не на групите!"


иван костов препоръчва група "защо меглена кунева не може да ни излъже". пак повтарям и потретвам, не съм й поддържник, но все по-интересна и забавна е паниката около нея. 
и ако ще подкрепяме такава група, трябва да се създаде и група "защо бойко борисов, станишев и сакскобурготски можаха да ни излъжат, а костов само донякъде". 
и ако в нея членуват същите хора, които са част от "защо меглена кунева не може да ни излъже", тогава наистина ще повярвам, че българският народ страда най-вече от влюбеност в страданията си, която на клиничен език се нарича мазохизъм.
а ако всичко това го кажа бавно, провлачено, натъртвайки и процеждайки го, със зле прикрита и може би не съвсем осъзната ненавист, имитирайки ацидния д-р михайлов, тогава вече и на мен ще повярват;)
както казваше една моя приятелка: "баста на тази мелодрама". пазете си сълзите, ненавистта и възторзите за по-важни неща и за по-честни хора.
Публикувана на 06/06/12 08:18 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2012/06/blog-post_06.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване