06/06/12 04:08
(http://ivo.bg/)

Пътят към храма след срама в избледняващата синева

СДС не приемат условията на Костов за Софиянски

Все едно да накарали ДСБ да спре Семов от РЗС за президент

30 авг 2011

 

 

Борис Марков и Румен Христов. Снимка: СДС

СДС твърдо стои зад кандидатурата на Прошко Прошков и ще положи всички усилия той да е следващият кмет на София. Сините обаче не приемат условията, поставени от партньора им в Синята коалиция – ДСБ.

По-рано днес от предизборния щаб на тъмносините обявиха, че ще приемат разширение на „Синята коалиция“ само ако ОДС подкрепи Прошко Прошков и оттегли Стефан Софиянски като кандидат за кмет на столицата.

„Да ни карат да искаме от ОДС да се откаже от кандидатурата на Стефан Софиянски за кмет на столицата, е все едно ние да настояваме ДСБ да спрат кандидатурата за президент на РЗС – Атанас Семов“, обясни шефът на предизборния щаб на СДС Борис Марков.

Той припомни, че РЗС са подкрепили за кмет синята номинация Прошко Прошков. СДС адмирирал подкрепата и нямало да „сложат прът в колелата на неговата кампания“.

 

Марков беше категоричен, че това са несъвместими неща и не могат да бъдат поставяни такива условия.

Зад кандидатурата на Румен Христов за президент са застанали 11 политически сили, отчетоха още от СДС.

„За първи път от повече от 10 години има единна кандидатура за десен президент на България“, похвали се Марков и добави, че това е сериозно обединение.”

Цитатът от Dir.bg напомня как се стигна до избора на днешния нов лидер на СДС Борис Марков, който „изненадващо“ се съгласи вчера да бъде временен ръководител. ( ivo.bg)

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване