06/28/12 13:24
(http://nname.org/)

За МЕТЪЛА с любов

така, нека първо да помоля, метъла да не бъде бъркан с пънка!

границата между двата стила е малка, признавам, почти незабележима за непросветени хора (нищо не намеквам с това), но съществува.

грешното впечатление за метълите, готиците и рокаджиите е останало именно от пънкарите, не го казвам с мисъл да обидя някого. в днешно време всеки един стил се е променил, малко или много, но защо именно метъла да е свързан с нестабилна психика и достигане на дъното на обществото? бих казала, че именно тази музика е трудна за разбиране, не е за всеки, не е комерсиална, тя е неопорочена и такава ще остане. не тя е причина за гореспоменатите постъпки и поведения на деца, не желая да споменавам от какво реално е повлияно решението на малко момиче да се облича като момче или да се е*бе по барове. само искам да кажа, че това няма НИЩО общо с музиката!! това е въпрос на възпитание и личен избор. и в заключение, нека само изтъкна, че:

1. комунизма вече отдавна го няма, а смисъла от национализма е нулев
2. бащата и майката на създателя на тази статия също са слушали рок или метъл, тази музика не е от вчера и няма да загине днес

Коментар от Pantera131

Публикувана на 06/28/12 13:24 http://feedproxy.google.com/~r/nname/~3/1sFychJ0_SQ/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване