06/28/12 11:44
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

пушенето е робски навик;)


забавлявам се с гърчовете на пушачите, които осъзнават, че ще трябва да пушат навън през зимата. през зимата в българия НЕ СЕ ДИША в кръчмите и така е било винаги. мой приятел американец, който доведох тази година по бизнес в българия, беше в ужас от дима, сега ще се чувства значително по-добре. това беше единственото нещо, което не му хареса тук. 
палачинката се обърна както става винаги в този живот:) ред е на пушачите да се мъчат, а и е за нашето общо добро. казвам го и на себе си, защото пуша когато пия. но знам колко е противно когато не пушиш и си в затворено помещение с един куп отровители около теб. когато пристигна в америка от българия, дрехите ми вонят на цигари. нося вонята със себе си през океана за да я споделя с дъщеря ми. това ако не е нелепо... 
да си роб на лошите си навици е доказателство, че си леко нецивилизован, слаб и си роб. аз мога да пуша, но мога и да не пуша. съчувствам на робите;)
Публикувана на 06/28/12 11:44 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2012/06/blog-post_28.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване