07/05/12 09:07
(http://ivanbedrov.com/)

Нашите и вашите „компаньонки“

„Журналисти, които обслужват мафията, не са журналисти. Не им се гневи“. С тези думи министър-председателят Бойко Борисов успокоил заместника си Цветан Цветанов. Така пише агенция “Фокус“. Предполагаме, че Цветанов се е гневил преди това и затова не е успял да организира операцията по гасенето на пожара на Витоша. Десетки доброволци разказваха за хаоса горе, но това не попречи на премиера да даде висока оценка на организацията. Но сега за журналистите.

Прав е Бойко Борисов. Журналисти, които обслужват мафията, не са журналисти. Това, което не знае обаче е, че журналистите, които обслужват премиера, също не са журналисти. Държачките на микрофони, които тичат посред нощ навсякъде, където ги призове телефонът, хихикащите деца, които му се радват на всяко остроумие, веселите собственици на медии, които създадоха тази среда… всички изброени нямат нищо общо с журналистиката. Да влезем в спалнята – може, да питаме – не може. Самият Бойко Борисов губи от това и тези думи са нищо повече от добронамерен съвет, стига да има кой да чуе.

Сега с извинение, ако държите на добрия тон, спрете до тук. Ситуацията прилича на два конкурентни бардака. Проститутките от другия публичен дом са гнусни курви. А тези от нашия публичен дом са елитни дами, нали?

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване