07/11/12 03:36
(http://socialevo.net/)

Социалната мрежа Littlemonsters на Lady Gaga е отворена за всички

Аз не съм фен на Lady Gaga, но пък начинанието Littlemonsters е много амбициозно и съдейки по това, че тя е една от най-популярните и влиятелни личности в социалните мрежи, ще бъде успешно.

Социалната мрежа вече е отворена за всички и напомня на Pinterest, но това надали ще има значение за почитателите на мегазвездата. Реално стартът на мрежата беше през февруари с бета версия и малцина са имали честта да бъдат нейни потребители. Онлайн раят за феновете на Lady Gaga позволява да създавате и да споделяте съдържание, свързано с Lady Gaga, да се смесвате с други „малки чудовища“ и публично да показвате дали ви харесва какво публикуват другите потребителите.

Онлайн раят за феновете на Lady Gaga позволява да създавате и да споделяте съдържание, свързано с Lady Gaga, да се смесвате с други "малки чудовища" и публично да показвате дали ви харесва какво публикуват другите потребителите.

Подобни статии:

  1. Как да измерим социалната ефективност на нашия сайт
  2. Защо Google+ е перфектната социална мрежа за мен
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване