07/12/12 04:56
(http://socialevo.net/)

Twitter с изцяло обновен мобилен сайт

Twitter с изцяло обновен мобилен сайт

Twitter обявиха днес пускането на своя основно обновен мобилен сайт mobile.twitter.com, насочен към потребителите, ползващи по-стари браузъри и мобилни телефони. Новият сайт е с много по-изчистен дизайн, по-лек и бърз при зареждане, което позволява на компанията да предостави най-добрата версия на своя продукт за повече платформи. Това съобщение е в допълнение към вчерашното пускане на нови мобилни приложения на Twitter за мобилни устройства с iOS и Android.

Ето как изглежда вече мобилният сайт mobile.twitter.com: 

Ето как изглежда мобилният сайт: mobile.twitter.com

Обновяването на мобилния сайт е отнело на екипа на Twitter девет седмици и дава възможност той да бъде ползван от 13 различни браузъра, инсталирани на хиляди мобилни устройства. Според екипа, работил върху обновяването на мобилният сайт на Twitter, целта е да се уеднакви усещането на потребителитем, независимо от това как използват Twitter – с мобилно приложение или мобилна версия на сайта на социалната мрежа.

Обновеният сайт дава възможност страниците на сайта да изпълват екрана както на устройства с много малки екрани (240 х 240 px), така и на настолни компютри. Сайтът е пригоден да ползва и по-бавни мрежи, като е оптимизиран за работа с браузъри с изключен JavaScript и предлага размери на страниците с до 63% по-малки от старата версия.

 Снимки: Twitter

Подобни статии:

  1. Мобилен сайт или мобилно приложение? Кое е по-добре?
  2. Интегрирай съобщение от Twitter в своя сайт с няколко клика
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване