07/13/12 03:38
(http://socialevo.net/)

Админите на Facebook страници могат вече да сменят vanity URL

Админите на Facebook страници могат вече да сменят vanity URL

Администраторите на Facebook страници имат възможност да сменят името на страницата, така нареченото „Vanity URL“, еднократно. За тази нова възможност ни съобщават Facebook на своята страница Facebook Marketing Page.

За тази нова възможност ни съобщават Facebook на своята страница Facebook Marketing Page.

Това е една нова възможност, която позволява на администраторите да променят името на Facebook страницата, която управляват, с името на бранда или както пожелаят. Това е полезно, ако са допуснали грешка при първоначалното създаване на краткия „Vanity URL“.

„Vanity URL“ всъщност замества дългия адрес на вашата Facebook страница. Сайтовете на социални мрежи като Facebook, MySpace, foursquare и Twitter предлагат на своите потребители да създадат такъв кратък адрес, като променят дългия и непонятен адрес, генериран автоматично. На мястото на този адрес те могат да поставят своето потребителско име например. Това е възможност и за фирмените Fаcebook страници.

Например http://facebook.com/SocialEvo ще ви отведе до страницата на SocialEvo във Facebook. “Vanity URL“ може да бъде създаден едва след като имате 25 лайка. Ето какво казват от Facebook за създаването на потребителско име за Facebook страница:

Ето какво казват от Facebook за създаването на потребителско име за Facebook страница:

След въведените промени и възможността за управление на Facebook страницa от няколко администратора ето че вече е възможно да се промени еднократно и вече създаденият „Vanity URL“. Само не забравяйте, че тази възможност е еднократна! Така че внимателно, няма връщане назад.

Само не забравяйте, че тази възможност е еднократна! Така че внимателно, няма връщане назад.
Ще се възползвате ли от тази възможност за промяна?

Снимка: Facebook

Подобни статии:

  1. Честито! Новите Facebook страници са вече тук
  2. Facebook въведе подобрение за администриране на страници
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване