07/17/12 02:03
(http://socialevo.net/)

Cameramann button: Нова възможност в Google + Hangouts

Cameramann button: Нова възможност Google + HangoutsПолзвали ли сте Google+ Hangouts? Програмата, която ви позволява да провеждате видеоконференции с до 10 приятели във Google+.  Ако не сте, силно ви препоръчвам да я пробвате. От скоро в Google+ Hangouts e въведена нова възможност за контролиране кои участници са видими от останалите във видео конференцията с помоща на нов бутон, наречен Cameraman button.

С въвеждането на Cameraman button от Google целят улесняване на потребителите и то най-вече професионалистите, които искат да контролират кой участва в дискусията. Бутонът дава възможност да бъде представен нов участник, преди той да се появяви в Google+ Hangout сесията или да бъде премахнат някой, след като е свършил да говори.
С това приложение се работи лесно и можете да въведете до 10 човека в Google+ Hangout сесията. Активирането или премахването става като натиснете малката иконка на камера под видео фийда.

От опциите можете и да изберете по подразбиране всички нови гости да бъдат скрити при присъединяване, докато не ги разрешите с Cameraman бутона.

Това е едно малко допълнение към възможностите на Google Hangouts, което дава възможност за по-добро управление на видео коннферентните разговори.

Откакто беше пуснат Google+ Hangouts през месец май, набира все повече почитатели, които ползват услугата, за да провеждат онлайн видео дискусия от най-различни интересни места. Ето и два примера, записани като клипчета в YouTube - първият е с екип от алпинисти от планината Еверест, а другият е дискусия върху здравната реформа в САЩ, проведена на живо онлайн от The New York Times.

Everest climbers live from Base Camp

http://www.youtube.com/watch?v=MyuMX-nvQbU

The New York Times Healthcare Reform discussion

http://www.youtube.com/watch?v=fH2W5YOduUI

Ползвали ли сте Google+ Hangouts? Споделете вашите впетчатления. Харесва ли ви?

Подобни статии:

  1. Google+ Hangouts: Погледни ме в очите и се усмихни
  2. Гледайте YouTube в Google+ Hangouts
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване