07/17/12 07:20
(http://ivanbedrov.com/)

Колко умен трябва да си!?!

Започвам с отговора: поне малко. Както ще разберете след минути, нашият случай не е такъв.

Тази сутрин министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов представя пред парламентарната вътрешна комисия „реформата в МВР и постигнатите през последните три години резултати“. Това в кавичките е истински цицат от официалното съобщение на сайта на Народното събрание. Обикновено политиците работят с екип от хора. В тези екипи задължително има някой, който да отговаря за комуникациите. Не за телефоните, а за комуникирането на посланията. Негова/нейна задача е да прецени кога политикът да говори, какво да говори, пред кого да го говори, кога да мълчи, кога да се скрие. Организирането на такова представяне точно сега буквално е нахендряне на Цветанов и то в момент, когато и без това си е нахендрен.

Само си представете поредицата – Цветанов срещу всички по случая „Мирослава Тодорова“, Брюксел срещу Цветанов по случая „Доклада“, а самият Цветанов целият в бяло се хвали на фона на PowerPoint-а в парламента. Nice, а? И също толкова умно.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване