07/18/12 02:03
(http://socialevo.net/)

LinkedIn с нов подобрен дизайн

 LinkedIn с нов подобрен дизайн

От днес LinkedIn е с нов редизайн на сайта. Това, което прави впетчатление, е, че той е взел по нещо от Google+  и Facebook, на които много прилича. Явно желанието на LinkedIn е да не изостава от своите конкуренти Facebook, Twitter и Google+. Новините от ComCast не са добри за LinkedIn. Посещаемостта пада за сметка на ръст при Google +, който вече е изпреварил LinkedIn по посещаемост. Освен това наскоро беше прекратно сътрудничеството с Twitter, което даваше възможност за директно споделяне от Twitter.

Но това не спира екипа на LinkedIn, които се опитват да подобрят своята услуга така, че да са максимално полезни на своите потребители. LinkedIn се стреми да стане социалната медия на професионалистите и бизнеса. Ето какво казват от екипа на LinkedIn за предстоящите промени в дизайна и функционалността на страниците на сайта:

Ние направихме няколко ключови промени в проекта, за да направим по-лесно намирането и обсъждането на най-важното.

Нов опростен дизайн

  • Лентата за навигация има нов, по-плътен вид, като същевременно поддържа цялата функционалност, с която сте свикнали.
  • По подразбиране отварянето показва топ актуализациите, които са от значение за вас на базата на вашия профил и интереси. Преместете курсора върху всички актуализации и изберете Най-новите, за да видите пълния списък с актуализации.
  • Статиите в потока с актуализации сега разполагат с големи изображения за лесно разглеждане.
  • Нова функция за автоматично превъртане ви позволява да видите повече актуализации в долната част на страницата, без да щраквате допълнително.

 Повече от новините, които са от значение

  •  Топ статиите на деня, сега се появяват в потока с актуализации, така че можете да сте добре информирани за новините, когато четете актуализациите във вашата мрежа.
  •  Сега можете да разглеждате новинарски статии, без да излизате от потока с актуализации. Преместете курсора върху „всички актуализации“ и след това изберете „LinkedIn днес“, за да видите най-новите новини на вашата страница.

 

Пускането на новия дезайн на LinkedIn върви в моомента и би трябвало да обхване всички потребители. А ето как ще изглежда и новият дезайн на LinkedIn:

 

LinkedIn с нов подобрен дизайн

Как ви се струва - харесва ли ви новият дизайн на LinkedIn. При вас има ли промени? Споделете вашите впетчатления с нас.

Снимка: Linkedin

Подобни статии:

  1. Twitter използван от 91% от B2B маркетьорите, но LinkedIn с двойно по-голям ефект
  2. Край на Споделянето от Twitter в LinkedIn
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване