07/18/12 09:48
(http://ivanbedrov.com/)

Решихме да ни заобичаш

В задачата се пита: Ако депутатът от ГЕРБ Димитър Аврамов е получил 100 хиляди лева, заради което е обещал „да упражни влияние върху длъжностни лица от държавната администрация в Монтана при решаване на спор за земеделска земя“, то колко пари получават други хора, които обещават да упражняват влияние върху длъжностни лица от държавната администрация на централно равнище за някои по-сериозни неща от спор за земеделска земя?

Тази задачка ви я давам само, за да си представите мащаба на далаверата. Потенциалната де, иначе изобщо не допускам да има далавера.

Изпълнителната комисия на ГЕРБ веднага реши Аврамов да подаде оставка. Те решават Той да подаде, правилно забелязвате. Утре може комисията да реши Брюксел да спре да пише доклади, а астрономическото лято да започва на 13 юни, веднага след зарята за рождения ден.

P.S. Имам само едно притеснение. След като Димитър Аврамов напусне парламента и посвети дните си на прокуратурата, кой ще го замени в групата за приятелство България – Тайланд

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване