07/30/12 02:00
(http://socialevo.net/)

Nissan и TBWA с пример за онлайн кампания

nissan онлайн кампания

Онлайн пространството започва да привлича все повече и повече рекламодатели, което може само да бъде от полза на дигитални специалисти и платформи. Проблемът обаче е, че интернет, колкото и разнообразен да е, трудно може да предложи толкова много възможности както офлайн средата. Все пак има компании, които успяват да създадат шедьоври в тази сфера, а рекламната агенция TBWA е именно една от тях. Онлайн кампанията, която се превръща в успех за тях, е с клиент Nissan и може само и единствено да влезе в учебниците за онлайн реклама.

Кампанията, изготвена от TBWA за техния клиент Nissan, има за цел да промотира най-новите автомобили на автомобилната марка в Дубай, като, разбира се, направи това онлайн. За целта е избрана най-популярната платформа за намиране на жилища в областта. Проблемът, който бива открит от рекламната агенция и е чуден за използване, е, че пристигащите за по-дълго време служители на различни интернационални компании си търсят жилища, където да се настанят.

Самата идея е доста динамична и интерактивна. Сайтът Dubizzle.com се оказва най-често използваният за намиране на жилища от таргета. Когато потребителят филтрира и открие резултати, които търси, банерът отдясно автоматически му показва кой модел Nissan е най-подходящ, за да може да се придвижва удобно и лесно до своя дом. Но за да придобиете по-ясна представа, ви препоръчваме да видите следващото видео.

http://www.youtube.com/watch?v=dSkJoT6RM28

Снимка: Nissan

Подобни статии:

  1. Представяме ви Шотландия! онлайн
  2. Топ вирусни кампании в онлайн пространството
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване