08/03/12 03:00
(http://socialevo.net/)

O2 пуснаха своя готин Pocket Hotspot

O2 пуснаха своя готин Pocket Hotspot

Мобилният оператор O2 не спира да ни изненадва и след пускането на безплатен WiFi на територията на Лондон по случай Олимпиадата сега на пазара се появи най-новият им продукт, свързан с интернет. Компанията се прояви като водеща в този тип технологии и пусна устройството Pocket Hotspot, което ще ви даде интернет достъп навсякъде, но по един наистина страхотен начин. Именно това е причината голям брой от онлайн медиите да отразяват продукта на O2, който ще се опита да стане водещ в тази сфера.

Pocket Hotspot на O2 на практика предоставя интернет където и да сте, но ви позволява да навържете към него до 5 устройства. Wi-Fi връзката е също толкова добра, колкото и идеята, като максималната скорост за сваляне е 21.6 Mbit/s, а скороста за качване е 5.76 Mbit/s. За съжаление устройството се предлага на този етап само и единствено в Англия, а цените са поносими за местния стандарт – около 24 лв. на месец.

Другата скрита идея зад това устройство е възможността да споделите мобилния си достъп до интернет. Един вид можете да оставите Wi-Fi мрежата отворена, а част от вашите приятели да я използват със своите устройства. Възможността за употреба на Pocket Hotspot в офиси е също добра, ако не се нуждаете от високи скорости.

Снимка: O2

Подобни статии:

  1. Read It Later вече се казва Pocket
  2. O2 пуска безплатен интернет за Олимпиадата в Лондон
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване