08/04/12 05:58
(http://socialevo.net/)

Манията за споделяне на снимки в мрежата расте

Манията за споделяне на снимки в социалните мрежиСмартфоните позволяват лесно да бъдат правени и качвани снимки в мрежата. Броят на мобилните устройства расте, а с увеличаването им и снимките, които се качват, също.

В същото време смартфоните дават възможност да се инсталират най-различни приложения за по-лесно качване и редактиране на снимките, които правим. Тези приложения за смартфони са наистина добри и много от тях дават само базови функции за допълнителна обработка на снимките, преди те да бъдат качени в социалните мрежи или в облака.

И въпреки това лудостта на потребителите, дължаща се на възможността за лесно снимане и споделяне от мобилен телефон, е в разгара си. А социалните мрежи правят тази лудост още по-прихващаща. Очакванията, разбира се, са, че ще нараства броят на споделяните снимки.

Ето и една инфографика на Storymark, която дава представа за тази лудост, наречена споделяне на снимки. Дава ясна представа за обема и начина на споделяне, както и някои от най-популярните приложения за снимки, ползвани от смартфони.

Ето и една инфографика на Storymark, която дава представа за тази лудост, наречена споделяне на снимки.

Снимка: StoryMark, Samsung

Подобни статии:

  1. Facebook обяви по-бързо и лесно качване и споделяне на снимки в реално време
  2. Видяхте ли по-красивите големи снимки във Facebook?
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване