08/13/12 02:01
(http://socialevo.net/)

Остава точно един месец до ФАРА 2012

ФАРА 2012 Албена

Точно един месец остава до началото на най-голямото рекламистко шоу в България. Както всяка година рекламисти и рекламни агенции ще премерят сили на ФАРА, а най-достойните фестивални „ентрита“ ще се окичат със слава и голяма доза емоции. Рекламите, с които ще се борят агенциите една срещу друга, ще са тези от периода 01.01.2001-29.07.2012 година, като те самите ще трябва да бъдат излъчвани или публикувани, разбира се.

Между 12-ти и 15-ти септември, курорт Албена ще стане арена на рекламисти и маркетинг специалисти. Там ще премерят сили най-големите имена от големи и малки агенции на опериращи на територията на Българиа. Арт директори и акаунти ще се молят техните произведения да се окичат със златото. Самата церемония по награждаването ще бъде на 15-ти септември, а посетителите ще могат да разгледат изложбата и през трите дена. Изложба, която ще показва много дизайн, криейтив и вдъхновение.

Категориите, в които ще се борят участниците са шест: 

  • ТВ реклама, кинореклама и други филмови форми

  • Радио реклама

  • Прес реклама

  • Out of Home или така нареченото OOH

  • Дизайн

  • Интерактив (онлайн реклама и социални мрежи)

Битката ще бъде доста нажежена, а компаниите, които ще участват, обещват да ни дарят с наистина невиждано шоу. За повече информаци посетете сайта на ФАРА 2012.

Снимка: ФАРА

Подобни статии:

  1. Какво да очакваме от Cannes Lions 2012
  2. IAB Forum България на14 март 2012
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване