08/15/12 05:42
(http://socialevo.net/)

Нов дизайн на SkyDrive.com от Microsoft

 

Нов дизайн на SkyDrive.com от Microsoft

Microsoft представиха новия дизайн на своята клауд хостинг услуга SkyDrive.com. Това става само две седмици след като пуснаха новата имейл услуга Outlook.com, която замести изцяло Hotmail.com и се опитва да конкурира Gmail на Google. Microsoft постепенно и усърдно създават място в облака, където потребителите ще могат да ползват техните услуги. Outlook.com вече е достигнал над 10 милиона потребители. Следващата логична стъпка беше да се заемат и със SkyDrive.com.

SkyDrive.com е с нов модерен дизайн, на който могат да се насладят браузващите от своя компютър или таблет. Новите функционалности включват „моментално търсене“, контекстуално меню, възможност за маркиране на няколко файла, HTML5, сортиране на съдържанието и подреждане чрез drag-and-drop.

Skydrive за Windows и OS X също намазват от новостите. Там най-важното е, че синхронизирането на файлове е станало доста по-бързо.

нова версия за Windows и MacOS
В края на миналата година Microsoft пуснаха SkyDrive приложения за Windows Phone и iOS. Е, до няколко седмици се очаква и такова за Android, като то ще се впише идеално в настоящите разбирания за дизайн на Microsoft. Ще има същите възможности и ще позволи и на собствениците на Android устройства да синхронизират файловете си и да ги споделят с лекота.

SkyDrive.com за Android устройства
В новата версия на SkyDrive.com Microsoft са обърнали специално внимание и на разработчиците на приложения. Премахнати са ограниченията относно вида на файловете, техния размер и резолюцията на снимките, които могат да се качват чрез приложенията в SkyDrive.

Microsoft съобщиха, че всички промени ще бъдат достъпни за потребителите през следващите 24 часа.

Вижте и това интересно видео, което нагледно представя новия SkyDrive.

http://www.youtube.com/watch?v=DaWw0zLT67E

Снимки: Windowsteamblog 

Подобни статии:

  1. Microsoft планира пускането на Windows 8 през октомври
  2. Microsoft с функция „Do Not Track“ при Windows 8
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване