08/16/12 02:01
(http://socialevo.net/)

10 най-гледани рекламни видео клипа в Youtube през тази седмица

10 най-гледани рекламни видео клипа в Youtube през тази седмицаВидеото се търси. Все повече и повече. Рекламодателите обичат видео. Те знаят, че така се достига лесно и най-вече трайно до потребителите. Потребителите търсят с фанатична прецизност нещо да гледат. Колкото повече, толкова по-добре, ако може онлайн, ако може на мобилното устройство, докато сме другаде, чакаме и имаме свободни моменти. Ето сега ще изгледаме нещо интересно. Тенденция, която расте със всеки изминал ден.

YouTube е социална платформ, която е пълна с най-различни видео клипове, от аматъорски до професионални. Не случайно YouТube e на едно от челните места по посещаемост.

А колегите от AdAge не случайно са забелязали това. Всяка седмица те изготвят класация, благодарение на Visible Measures, на 10-те най-гледани вирусни видео клипа. За сверяване на часовниците на всички участници в надпреварата. Страхотна класация. Ето, че и тази седмица те обявиха своята класация на вирусните видеа във YouTube, в която можете с удоволствие да видите 10 прекрасни видео клипа, които са вирусни, завладяващи и най-важното, рекламни. Мисля, че ще ви бъдат интересни и ще ви накарат да отделите време за да се насладите на професионалния усет на рекламните агенции, изготвили видео клиповете. Да, зад тях има идея и майсторство, което не е случайно.

Тази седмица в класацията са попаденали два нови видео клипа, които се разпространяват вирусно в YouTube. Номер 2 от Samsung: „Introducing Galaxy Note 10.1″ и Номер 9 : „Little Baby’s Ice Cream“. И двата са интересни, но аз лично препоръчвам да изгледате Номер 9: „Little Baby’s Ice Cream“, който е шокиращ и уникален със своята визуално и аудио послание. За хора със слаби нерви е забранен, но за тези от вас, които ще го гледат, определено оставя трайна следа. Само не го гледайте тази вечер, преди да си легнете, защото може и да ви е трудно да заспите. Освен ако не целите точно това, знам ли. :)

И така - ето ги и 10-те най-гледани вирусни видео клипа във YouTube през тази седмица според AdAge.

Номер 1. /беше Но.4 миналата седмица/, Brand: P&G, кампания „Proud Sponsors of Moms 2012″, Агенция: F, Гледания тази седмица: 3,049,154

http://www.youtube.com/watch?v=NScs_qX2Okk

Подобни статии:

  1. Очакваме iPad 3 през първата седмица на Март
  2. YouTube със свое FREE професионално видео студио
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване