08/16/12 02:01
(http://socialevo.net/)

Sony Playstation Mobile идва през есента

Sony Playstation Mobile идва през есента

От Sony официално оповестиха новината, че Sony Playstation Mobile ще види бял свят през есенните месеци на 2012 г. Честта да се порадват за първи път на тази иновация от Япония ще имат Великобритания, САЩ и Австралия. Но освен това още 30 държави ще могат да се възползват от услугата, които не се споменават на този етап. На първо четене Sony Playstation Mobile ще дойде логично със Sony Xperia. 

Освен за смартфони Sony Playstation Mobile ще бъде наличен и за таблети с Android. Прекрасното ще бъде, че ще има възможност за включване на трета страна с цел създаване на приложения и игри. Друг хубав момент в цялата картинка е договорът на Sony с Asus и Wikipad. Така всички собственици на устройства с тези марки ще имат достъп до Sony Playstation Mobile. 

Потребители, които вече са закупили дадена игра за своя Play Station 3, ще могат напълно безплатно да получат нейната мобилна версия, което е доста голям жест от страна на компанията. Очаква се услугата да продължи да се развива доста динамично, а в най-скоро време ще се появят ъпдейти, които да допринесат за изживяването. Виждаме, че подобни услуги имат голямо бъдеще, а Sony ще се опитат да пробият пътя.

Снимка: Sony

 

Подобни статии:

  1. Google TV се съживява благодарение на LG, Sony и Samsung
  2. Добри новини за потребителите на Android – идва Instagram
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване