08/21/12 03:01
(http://socialevo.net/)

Бързо споделяне на снимки във Facebook

Всички харесват хубавите и забавни снимки. Именно те приковават вниманието на посетителите на вашата страница във Facebook, а и точно в тази социална мрежа всички ние обичаме да споделяме снимки. Случвало ли ви се е разглеждате интересен сайт, да харесате снимка и да искате да я споделите във Facebook с приятелите си? На мен ми се случва често и споделям такива снимки, които се харесват и водят до забавни дискусии. Все пак нали за това е Facebook, за да се забавляваме!

Когато харесам снимка на даден сайт, за да я кача във Facebook, първо я свалям на диска на компютъра си. След това влизам в профила си във Facebook и качвам самата снимка, като добавям и коментар. Но ето и един по-лесен начин за споделяне на снимки, които сте харесали, без да се налага първо да ги сваляте на компютъра.

1. На отворената интернет страница отивате с мишката над снимката и копирате URL адреса:

На отворената интернет страница отивате с мишката над снимката и копирате URL адреса

2. Отивате във Facebook и, както обикновено при споделяне на снимки, кликвате върху „Add Photo/Video“, след което „Upload Photo/Video“:

Отивате във Facebook и, както обикновено при споделяне на снимки, кликвате върху "Add Photo/Video", след което "Upload Photo/Video"

3. Избирате да качите файла от “Choose File“ и в полето „File Name“ поставяте URL адреса на снимката, който вече сте копирали.

Избирате да качите файла от "Choose File" и в полето "File Name" поставяте URL адреса на снимката, който вече сте копирали

4. Натискате „Open“ и сте готови, само трябва да добавите интересен текст към снимката.

Лесно е, нали? Ако знаете други интересни и полезни хитринки, ще се радвам да ги споделите с нас!

Подобни статии:

  1. Facebook обяви по-бързо и лесно качване и споделяне на снимки в реално време
  2. Манията за споделяне на снимки в мрежата расте
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване