08/27/12 03:05
(http://socialevo.net/)

YouTube тества Moodwall

YouTube тества Moodwall

Най-популярната видео социална мрежа, YouTube, започна тестови период на последната си услуга, а именно Moodwall. На практика това ще представлява опция, с която потребителите могат да избират видеоматериали в зависимост от настроението си. Така, ако сте весели и искате да погледате нещо забавно и приятно, имате опциите „забавни“, „красиви“, „креативни“ или „яки“. Разбира се, има и такива категории, които да ви покажат луди, вдъхновяващи, странни и друг тип видео материали.

Нововъведението, което от YouTube възнамеряват да пуснат за масовия потребител, ще бъде в тестови период, но се предполага, че ще бъде достъпно в най-скоро време за всички. В момента не всички потребители имат тази опция, а има и доста такива, които вече се оплакват срещу нея. Голям брой от използващите активно YouTube са на мнение, че Moodwall пречи и не е на място.

Според нас една подобна опция е добре дошла за голяма част от потребителите на YouTube, тъй като предлага още един начин за филтриране на видеата. А това е добре дошло, защото не е трудно да се загубиш в огромния обем видео в YouTube. Също така е един по-различен начин от това да намериш видео, което да допадне на настроението ти. Очакваме да видим кога опцията ще е налична за всички ни и какви ще са масовите реакции от нейното активиране.

Снимка: YouTube

Подобни статии:

  1. Забраняват тотално конвертирането на видео от YouTube
  2. YouTube със свое FREE професионално видео студио
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване