08/27/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Оферта, която не можетеВижте и останалите елементи за създаване на добра оферта. да откажете [Инфографика]

Оферта, която не можете да откажете [Инфографика]

Интересна инфографика, на която попаднах, сърфирайки из мрежата, разкрива тайните на перфектния „call-to-action“ подход, който ни осигурява клиенти. Винаги е добре да разполагаме с „call-to-action“ формат, независимо дали нашата оферта е офлайн, или онлайн. Така можем не само да информираме потребителя, но също така да възбудим у него интерес към покупка.

Инфографиката показва на практика както правилния формат, така и неправилния, но нека се спрем на по-характерните черти на първия. Фактите показват, че форматът е най-важен. Тук са засегнати точки като тази, че по-добре да поставите бутони, а не линкове. Така увеличавате шансовете за клик. От друга страна, цветовете, които поставяте върху „call-to-action“ бутоните, е добре да са привличащи вниманието. Цветовете жълто, оранжево и червено са най-подходящи.

Ако искате да създавате успешни оферти, е добре да оставяте бяло поле около вашите най-важни елементи. Също така е важно да поставите „call-to-action“ бутони на няколко места, така че те да се набиват на очи, а също така да бъдат удобни за потребителя. Вижте и останалите елементи за създаване на добра оферта.

Снимка: Vectored Resources

Подобни статии:

  1. 8 стъпки за създаване на успешен Twitter Chat
  2. Кръговратът на социалните мрежи: Инфографика
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване