08/29/12 04:40
(http://socialevo.net/)

Microsoft пуснаха SkyDrive и за Android

Microsoft пуснаха SkyDrive и за Android

Microsoft съобщиха добрата новина, че потребителите на SkyDrive, облачната услуга за съхранение и споделяне на файлове, имат възможност да ползват слугата и от Android мобилни устройства. SkyDrive за Android е подобно на приложението за Windows Phone и iOS мобилни устройства и позволява достъп до облачната услуга на Microsoft от тези устройства.

Самото приложение е налично в Google Play и може да бъде свалено на вашия Android телефон. Според екипа, създал приложението, то се държи най-добре на мобилни устройства, ползващи Android 4.0 ( Ice Cream Sandwich), но работи и на всички устройства с версиите на операционната система след 2.3 Ginderbread.

SkyDrive за Android дава на регистрираните потребители на SkyDrive достъп до техните документи, снимки и други файлове в облака. Също така има възможност за боравене и със споделени файлове. Може да се види списък с документите, които са отваряни наскоро. Приложението позволява качването на множество снимки едновременно от вашето мобилно устройство, както и за споделяне на файлове с хиперлинк, премахване и създаване на нови файлове.

Полезно приложение за потребителите на Android мобилни устройства, които съвсем не са малко, и отличен ход от страна на Microsoft. Можете да свалите новото приложение SkyDrive за Android от Google Play.


http://www.youtube.com/watch?v=DaWw0zLT67E

Подобни статии:

  1. Нов дизайн на SkyDrive.com от Microsoft
  2. Обновена версия на Google+ и за Android
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване