08/30/12 02:00
(http://socialevo.net/)

Как Zappos продават с помощта на Pinterest

Как Zappos продава с помощта на Pinterest

Онлайн магазинът на Amazon, Zappos, предоставя на своите потребители възможност да се възползват по най-добрия начин от социалните мрежи при вземане на решение за покупка. Ако трябва да сме по-точни, говорим за интеграция на социалната мрежа Pinterest в търговския модел на компанията. Подобна иновативна идея не е лишена от смисъл, като се има предвид силата на Pinterest сред жените.

Специално създаденият сайт за целта, PinPointing, ще има за цел да показва на своите потребители артикули, които са „закачани“ от техни приятели или от самите тях в Pinterest. В основата на тази концепция е препоръка и мнение от приятел или от самите вас. Ако ваш контакт в социалната мрежа е „пинвал“ даден предлаган продукт, то вие ще видите това и той ще ви бъде един вид препоръчан.

Социалното пазаруване е изключително сълна „buzz“ вълна и ние смятаме да го използваме,“ споделя Уил Йънг, директор в Zappos Lab. „Когато питаме своите потребители за това къде обичат да препоръчват и споделят харесани от тях артикули, Pinterest е първото нещо, което им изниква в главата.

Снимка: Pinterest

Подобни статии:

  1. Pinterest отвори врати за всички
  2. Защо им е Pinterest на Amazon и eBay?
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване