08/31/12 09:47
(http://ivo.bg/)

ivo.bg привлече 10 милиона посетители

Бавно и полека този блог надхвърли десет милиона човека…

Blog Stats Summary Tables
Total views: 10,003,404

Да, не са човека- само заради римата…Но и десет милиона посещения не е много зле за такъв, като мен, който днес беше упрекнат от читателка ( реших да не я публикувам, за да не се налага да избирам между принудителния отговор и негласното съгласие с нея, ако бъде оставена без вниманието ми), че се държал като „водач на секта”.

Така че, уважаеми стотици хиляди ( а може би и повече), сектанти, пардон, читатели, вие сте част от широките милионерски маси в блога ivo.bg, както би казал Остап Бендер, ако можеше да коментира тук ( и да попадне веднага сред мишените на американомразците, доколкото този лаф му е присъщ по отношение на Америка и нейните милионери).

Честито на всички читатели и коментатори, които са именно коментатори, а не претенденти за мои коментаРтори, нито коМЕНТОРИ, или коМЕНТЕТА коминтернови и комуноподобни всякакви…

Пожелавам и на пишещите събратя и сестри леко модифицираната наздравица „да илядиш” във варианта: да милионерите в името и за здравето на Н.В.Истината, преминала в нелегалност в т.н. „традиционни” или „важни” медии!

Не мога да обещая нови постижения, но „цензура”в блога ще има, докато има наплив от глупост, наглост, вулгарност, изблици на етническа и религиозна омраза, натрапничество и претенциозност на разни бракониери, които се опитват да ловуват в собствения ми резерват с претенцията, че имат подобни „права”. Общото между тези различни на пръв поглед бракониери, е че не вярват резерватът да е резерват, а че някакъв вид зарзават- че се продава на някаква сергия. Защото съдят по себе си. Налага се да чистя тази залежала стока, която опитва да се пробута тук.

Приносът на коментаторите обаче е толкова голям, че понякога се чувствам малък да го оценя. Защото да „похваля” някого за коментара му за това, че е допълнил, развил и не рядко- надминал информационно и аналитично собствената ми статия (което е нормално- не съм „специалист по всичко” и специалистите винаги имат повече данни) ми се струва нетактично и превзето. Ето защо се възползвам от случая да го направя и вкупом да ви благодаря: страхотни сте!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване