09/05/12 11:38
(http://ruslantrad.com/)

Това е специален поздрав за Росен…дето даде най-високото държавно отличие на най-големия боклук

Физиономията казва всичко за личността зад нея…

Преди време бях писал статия за това как се раздават ордените “Стара планина”. Умориха ми се ръцете и устата да обяснявам, че най-високото държавно отличие се води такова, защото се дава за специални заслуги, различни от това, че дишаш в обществена сграда или, че си стиснал ръката на президента/премиера на някое коктейлче…

Нейсе, какъвто Гоце, такъв и Роце. Плевнелиев продължи старата анти-българска традиция да награждава хората, допринесли за унижението на страната ни. След паметника на американските летци, издигнат от Уорлик, сега и на самия  американски посланик беше даден орден “Стара планина”.

За всеки българин с IQ над 35 е очевадно че:

1) Уорлик е безгръбначно мекотело, чиито лични качества са обратно пропорционални на лобито, което стои зад него нейде в Уошингтън Ди Си,

2) Уорлик е толкова добър в дипломацията, колкото аз в квантовата физика.

3) Генетиката е обладала Уорлик с най-противните качества, присъщи на американската нация, събирайки ги в един…индивид.

Тези неща, разбира се, са отвъд нашите възможности и ние не можем да променим това, което природата е пожелала. Това, което можем, е да се замислим какъв гигантски тестис са си направили Щатите с нас, пращайки ни този човек за посланик, както и за това колко точно сериозно ни приемат отвъд Океана.  Това, което можем да направим ние и политиците ни, е да НЕ даряваме подобни геномни недоразумения  с орден “Стара планина”… Което явно не се случва. По този повод, искам да поздравя президента с една песен, която е написана за негов съименник,  по един друг повод. На вас оставям да прецените коя част от текста е валидна и в този случай….

Може да я чуете от тук –  Песен за Росен

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване