09/06/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Coca-Cola мина 50 милиона фена във Facebook

Coca-Cola с Facebook апликация на щастието

Coca-Cola пуснаха своe приложение за социалната мрежа Facebook, което има за цел да направи повече хора щастливи. Поне това е засегнато като основна идея зад създаването на app-а. Повод да се появи приложението е и фактът, че Coca-Cola е първият бранд, успял да събере 50 милиона фена във Facebook. Страницата на бранда в социалната мрежа има над 50 милиона фена, а след всички инициативи покрай Олимпиадата в Лондон сега от Coca-Cola искат да продължат онлайн активностите си.

Идеята на Facebook приложението, което Coca-Cola са създали, е потребителите на социалката да споделят свои идеи, съвети и опит за това как можем да бъдем по-щастливи. След като хрумките бъдат събрани, пресяти и модерирани до някаква степен, те ще се появяват като предложения за един по-щастлив свят. На този етап обаче приложението все още набира свои последователи, като се гони „тийзър“ ефект.

Всеки, който би желал да стане част от Facebook инициативата на Coca-Cola, може да го направи, като посети страницата на бранда, стане фен и, разбира се, се регистрира в приложението. Известно време след като сте направили своята регистрация ще получите информация за това какво се очаква от вас и на какъв принцип ще се проведе самата игра. Очакваме да има милиони фенове на идеята от цял свят, поне това са думите на Coca-Cola.

Снимка: Coca-Cola

Подобни статии:

  1. Някак си неделно с Coca-Cola
  2. Неделно с Coca-Cola
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване