09/11/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Beck’s с нов арт имидж и още изненади за своите фенове

Beck's с нов арт имидж и още изненади за своите фенове

Само няколко седмици след като подари на своите фенове горещи летни музикални преживявания, немска бира номер едно в света Beck’s стартира национална промоционална кампания с нови, още по-големи изненади за тях.

Паралелно с това марката надгражда и изненадва и с обновен дизайн. Beck’s е с нов арт етикет. Лейбълът е част от промоционалната кампания на марката, която стартира под мотото „Избери своя ритъм” като естествено продължение на новия слоган на Beck’s – Follow your inner compass (“Следвай вътрешния си компас”).

С излизането на новите арт етикети и новия дизайн на кена стартира и национална промоция на марката. Тя се организира съвместно с Техномаркет България и ще продължи до края на месец ноември. Тя ще даде възможност на феновете, консумиращи немска марка бира номер едно в света, да спечелят атрактивни награди.

За целта участниците ще трябва да открият на пазара промоционалните продукти на Beck’s – стъклените бутилки и кена, с уникални кодове на задния етикет. Те трябва да бъдат регистрирани, като това може да стане както на уебсайта на марката – www.becks.bg, – така и на обновената й страница във Facebook. В този случай феновете трябва да харесат страницата на Beck’s, да се регистрират през своя Facebook акаунт в апликацията PASS и да въведат кода от закупения от тях продукт на Beck’s .

Всеки ден до края на месец ноември трима участници в промоцията, регистрирали два кода, чрез томбола ще печелят ваучер на стойност 150 лв. за покупки в Техномаркет. В края на всяка седмица трима от участниците, регистрирали 6 кода, ще имат шанс да спечелят ваучер за 500 лв, а в края на всеки месец всички участници в кампанията на Beck’s за месеца, регистрирали минимум 10 кода, ще участват в томбола за уникалнaта Nokia Lumia 800. Най-новият модел на Nokia беше представен на българския пазар едва преди няколко месеца и вече привлича феновете на новите технологии у нас с впечатляващите елегантен дизайн и функционалности.

От: Мария Веселинова

Подобни статии:

  1. QR изненади с новата А-класа на Мерцедес
  2. Facebook страниците ще могат да пускат промотирани публикации и до приятели на фенове
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване