09/19/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Не пропускай Памела Андерсън в „Социална сряда“

Не пропускай Памела Андерсън в "Социална сряда"

Няма какво да се лъжем, VIP Brother 2012 е предаването, което успя да вдигне най-голям шум около своята подготовка и пускане в края на лятото. Причината този път обаче бе появата на американската кино звезда Памела Андерсън. Русокосата моделка разбуди духовете и помогна старта на предаването да се очаква с голям интерес. Но както по телевизията, така и в интернет феновете искат да следят случващото се в шоуто. Как става това ще разберете в „Социална сряда“.

Каналът, който се използва от онлайн обществото, е най-популярната социална мрежа в България, а именно Facebook. Статистиките на SocialBackers сочат, че цели 2,428,220 са потребителите на Facebook в България, което е 33.97% от населението на страната. Фен страницата на VIP Brother 2012 има около 23 хиляди фена, нарастващи с всеки изминал ден. Идеята на самата Facebook страница е да могат зрителите да следят какво се случва в къщата по всяко време. Тъй като не всеки може да гледа телевизия 24/7, социалната мрежа си остава прекрасно място за споделяне и обсъждане. Възможността за пускане на снимки, видео, цитати и коментари създава динамичност и удобство. Фенове и организатори могат лесно да следят какви са обществените мнения и да се нагаждат спрямо тях.

Определено обаче Памела Андерсън е лицето, предизвикало най-голям интерес. Феновете на предаването не пропускат да оставят своите ласкави коментари за русата красавица, която в крайна сметка се оказва много подходяща за шоуто. Те също така са доволни от възможността да получават награди благодарение на игрите, които се или ще се организират от предаването, а Faceook е каналът, който им позволява да участват активно. След топлото посрещане от страна на съквартирантите Памела ще продължи да ни радва със своята усмивка, а фен страницата на VIP Brother 2012 във Facebook ще ни информира за всичко.  

Снимка: Nova

Подобни статии:

  1. Как да повишим видимостта си във Facebook в „Социална сряда“
  2. Как да сме популярни във Facebook, разберете в „Социална Сряда“
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване