08/22/12 04:00
(http://socialevo.net/)

Вече можете да видите кой се е абонирал за вашата Facebook страница в „Социална сряда“

Рубриката „Социална сряда“ е гордо спонсорирана от фирма Social Me, предлагаща практични и работещи решения за фирмите, които искат да популяризират дейността си онлайн, да привлекат бързо голям брой потребители към страниците си и да спечелят вниманието на по-голяма част от аудиторията чрез една от най-големите социални мрежи в света – Facebook.

Вече можете да видите кой се е абонирал за вашата Facebook страница

Колегите от блога Inside Facebook съобщават за една недокументирана новост от Facebook, която позволява на администраторите на Facebook страници да разберат колко и кои последователи са се абонирали за техните Facebook страници.

Абонирането за Facebook страница става чрез бутона „Subscribe“ и позволява на този, който се е абонирал, да следи вашите публикации, без да е харесал вашата Facebook страница. Администраторите на страници вече имат възможността да видят кои са тези последователи чрез новото подобрение, което все още не е описано в помощната секция на социалната мрежа.

В прозорчето има едно падащо меню - от него изберете "Subscribers"

Как можете да проверите колко хора са се абонирали за вашата страница, вместо да я харесат? След като сте влезли във Facebook страницата като администратор, в горната й част ще се зареди панел с информация, т.нар. Admin Panel. В квадратчето, в което се показват новите фенове (New Likes) натиснете „See all“. В прозорчето има едно падащо меню – „People who like this“. Oт него изберете „Subscribers“. Няма да можете да видите автоматично колко са абонатите, но можете да ги разгледате един по един и да отворите техния профил, за да разберете повече за тях.

Другата нова възможност е да видите общата бройка във „Facebook Insights“. След като отворите „Facebook Insights“, най-отгоре вдясно се появява нова индикация „Total Subscribers“, показваща бройката и процента ръст или спад за периода. В повечето случаи тази бройка е все още малка, защото са и малко тези, които са се абонирали за вашата страница, а не са я харесали.

Подобни статии:

  1. Как да повишим видимостта си във Facebook в „Социална сряда“
  2. Препращай във Facebook със „Социална сряда“
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване