09/21/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Как да провеждаме успешни Facebook конкурси?

Как да провеждаме успешни Facebook конкурси?

Вероятно сте се чудили за различни успешни методи, с които да привлечете вниманието на нови фенове към своята Facebook страница. Със сигурност сте обмисляли и много идеи за Facebook конкурси със страхотни награди.

Преди да ви запознаем с това как да реализирате един наистина успешен конкурс в социалните мрежи, ще обърнем повече внимание на това дали конкурсите са подходящ метод за привличане на аудитория.

Освен че един конкурс ще привлече доста нови фенове във вашата Facebook страница, със сигурност той ще направи представляваните от вас фирма или търговска марка по-лесно разпознаваеми и по-популярни. Разбира се, това ще стане по забавен и приятен начин за аудиторията ви. Докато участват, подсъзнателно те ще се обвържат с бизнеса ви, като изградят емоционална връзка посредством състезанието, в което участват.

Един конкурс ще е наистина успешен само ако го изградите и ръководите по правилния начин. Най-важният елемент, който трябва да вземете предвид при изграждането, е да обмислите добре причината, поради която вашите фенове ще се включат в конкурса. Не по-малко важни са елементите като привлекателна награда и изчистен и интуитивен дизайн. Участниците трябва безпроблемно да вземат участие през приложението.

Много често един конкурс се оказва изключително неуспешен за дадена компания или търговска марка. Това не е знак, че подобен тип игра няма да проработи за вас. Най-вероятната причина за провала на подобен конкурс е неподходяща награда или неподходящ механизъм. Ето няколко съвета, които ще са ви от полза, когато искате да реализирате конкурс във Facebook.

Подобни статии:

  1. Какво печелят фирмите от участието си в конкурси като БГ Сайт?
  2. Успешни технологии за успешен бизнес
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване