10/11/12 06:05
(http://socialevo.net/)

Битката за Ford Mustang

Битката за Ford Mustang

Ford е известна и популярна марка автомобили, а Ford Mustang е легенда, желана от много почитатели на силните усещания. Добрата новина е, че компанията дава възможност чрез участие в онлайн играта Ford Mustang Customizer да спечелите свой уникален Ford Mustang. Това е възможно, като си създадете собствен, уникален, мощен и красив Ford Mustang, който да изкарате на виртуалната писта, и в бясна надпревара с останалите почитатели на силните усещания по света да се опитате да го спечелите.

Така че опитайте, играта е адски зарибяваща и силно пристрастяваща. Отивате на Ford Mustang Customizer, избирате своя Ford Mustang, оцветявате го според своите вкусове, поставяте красиви цветни ленти, различни колела и джанти и се впускате в надпреварата. Привличате приятели, участвате в състезания, натрупвате точки. И най-важното – можете да спечелите като награда страхотен, специално направен Ford Mustang. Страхотно, нали?

Така че опитайте, играта е адски зарибяваща и силно пристрастяваща.

Така мислят и от компанията Ford, които са известни със своето силно присъствие и новаторски поглед към социалните медии. Те използват възможностите на Facebook, Twitter и Google+, за да ангажират своите лоялни фенове, да ги накарат с удоволствие да споделят добрата новина със своите приятели и да поискат тяхната подкрепа. И всичко това, за да накарат своите фенове да се почувстват част от голямото преживяване, част от възможността да карат свой собствен и уникален Ford Mustang. Помислено е и за мобилните устройства. След като се зарибите с преживяването, можете да участвате със своето мобилно устройство със специално създадените за целта iOS  и Android  приложения.

Силно ви препоръчвам да се позабавлявате с превъзходното приключение, наречено Ford Mustang Customizer. Ето и малко повече видео информация за самото преживяване:

http://www.youtube.com/watch?v=iI09aho8n08

Ето и информация за създателите на рекламната кампания „Ford:2013 Mustang Customizer“.

Advertising Agency: Team Detroit, USA
Executive Creative Director: Scott Lange
Group Creative Director: Stu Oneil
Associate Creative Director: Stephanie Kohnen
Art Directors: Doug Kohnen, Brian Bono
Designer: Doug Kohnen
Copywriter: Adam Burkett
Account: Jason Follebout
Project Manager: Jody Dupuie
Information Architect: Cora Cowles
Tech: Greg Mitchell
Social Strategy: Sarah Jo Sautter
Vendor: Red Interactive

Снимка: Ford

Подобни статии:

  1. Креативните Timelines на известните брандове
  2. Как да подобрим профила си в Linkedin
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване