10/11/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Може ли Samsung да вкара Spotify в България

Може ли Samsung да вкара Spotify в България

Една доста обнадеждаваща новина се появи преди броени часове в онлайн пространството. Според нея последните Smart телевизори на корейската компания Samsung ще могат да използват музикалната платформа Spotify. По този начин притежателите на тези телевизори ще имат достъп до голяма музикална библиотека, която ще им е предоставена от Spotify. Единствено, което ще трябва да направят, е да изтеглят приложенеито на своя телевизор от E-сериите на Samsung: 2012 – ES8000 и ES9000. 

Една от най-големите ни мечти е да направим музиката по целия свят достъпна на всички хора, независимо в коя държава живеят. Чрез внедряване на Spotify в новите Smart телевизори на Samsung ние правим решаваща крачка в тази посока,“ споделя Паскал де Мул, глобален ръководител по хардуер въпросите в Spotify.

Думите на Мул могат да ни подействат много обнадеждаващо за това дали най-сетне няма да можем да се възползваме от прекрасната музикална платформа и в България. За съжаление ще побързаме да ви кажем, че това ще се забави още малко. На този етап приложението, предназначено за телевизорите, е само за premium потребители на Spotify във Великобритания, Австрия, Белгия, Дания, Финландия, Франция, Германия, Нидерландия, Норвегия, Испания, Швеция и Швейцария. 

Все пак екипът на SocialEvo.NET изпрати официално запитване до Samsung и Spotify дали ще можем скоро да разчитаме на услугите на музикалната платформа и у нас и обещаваме да ви държим в течение със случващото се по този въпрос.

Снимка: Socialevo

Подобни статии:

  1. Yahoo! ще си партнира със Spotify
  2. Spotify вече и за iPad
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване