10/16/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Как приложението NQ Mobile предпазва вашето дете

Как приложението NQ Mobile предпазва вашето дете

В днешни дни сигурността на децата е едно от най-важните предизвикателства за всеки родител. Опасният свят, в който живеем, излага най-малките и уязвимите на множество рискове и заплахи. Това важи в пълна сила и за мобилния и онлайн живот, който водят нашите деца. Сега обаче родителите могат да контролират как и какво комуникират децата им чрез последния писък в света на приложенията, а именно NQ Family Guardian. Продуктът е предназначен за смартфони с операционна система Android, а цената е около 40 лв., като можете да го тествате за 30 дни безплатно.

NQ Family Guardian е приложение за смартфони, което има за цел да следи активностите на вашето дете през неговия телефон. Информацията, която е на разположение на родителя, е наистина огромна, като тя включва: контакти, свалени приложения, активности, а също така и локализиране на детето. NQ Family Guardian предоставя също така история за интернет активността на най-малките, както и такава на последните местоположения, което може да е изключително полезно.

NQ Family Guardian предоставя също така история за интернет активността на най-малките, както и такава на последните местоположения, което може да е изключително полезно.

Колкото и недоволни да бъдат децата, въпреки сигурността, която получават чрез NQ Family Guardian, те няма да могат да изтрият или деактивират апликацията. След като качи приложението на телефона на своето дете, всеки един родител може да го заключи с парола, която само той знае. Така децата няма да могат да я изключат, освен ако наистина нямат доста напреднали познания в тази област. Единственото спасение за децата в момента си остава притежанието на iPhone, което може да им даде глътка въздух в тази посока. Или пък на най-обикновен и не особено умен телефон.

http://www.youtube.com/watch?v=9LbVKWOk8Ao

Снимка: NQ Guardian

Подобни статии:

  1. Sony Playstation Mobile идва през есента
  2. Facebook предпазва от phishing атаки
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване