10/17/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Как да намерим всичко за Facebook със „Социална сряда“

Рубриката „Социална сряда“ е гордо спонсорирана от фирма Social Me, предлагаща практични и работещи решения за фирмите, които искат да популяризират дейността си онлайн, да привлекат бързо голям брой потребители към страниците си и да спечелят вниманието на по-голяма част от аудиторията чрез една от най-големите социални мрежи в света – Facebook.

Как да намерим всичко за Facebook със "Социална сряда"

Един от най-често срещаните проблеми на онлайн маркетинг специалисти и рекламисти е липсата на информация. Когато говорим за онлайн кампании в социалните мрежи, няма как да пропуснем Facebook, която е най-голямата и популярна социална мрежа сред българите. В тази статия бихме желали да ви споделим два много полезни източника на информация, касаеща всичко, случващо се с Facebook в България. Това са Zoomsphere и SocialBakers

Zoomsphere е онлайн платформа, която може да ви даде почти всякаква информация за потребителите на Facebook в България. Но това не е всичко. Можете да намерите данни за почти всички държави в света, както и множество филтри, предоставящи ви профилирани опции. Наличната в Zoomsphere информация дава данни за брандове, продукти, компании, обекти, а също така ви позволява да сравнявате отделни резултати. 

В Zoomsphere ще намерите информация за потребителите на Facebook в различни аспекти – какъв процент са жени или мъже, какъв е прирастът им за даден период от време, кои са най-популярните фен страници, кои са най-влиятелните потребители и пр.

В Zoomsphere ще намерите информация за потребителите на Facebook в различни аспекти - какъв процент са жени или мъже, какъв е прирастът им за даден период от време, кои са най-популярните фен страници, кои са най-влиятелните потребители и пр.

SocialBakers също така е един прекрасен онлайн източник. Данните в двете онлайн платформи се различават малко, като разликата е в това, че Zoomsphere е сайт, който се обновява ежедневно, докато SocialBakers прави това на по-дълги периоди. Все пак там също можете да намерите информация за дадена държава, която да ви послужи за насочване на вашите кампании. 

SocialBakers също така е един прекрасен онлайн източник.

Една от причините да се използват подобни източници на информация е възможността да таргетираме по-добре кампаниите си, а също така да помагаме на своите клиенти. Периодичното обновяване на екселската таблица може да доведе до по-добри резултати след правилно насочване на бюджетите, отделени за Facebook.

Снимка: Fordesigner

Подобни статии:

  1. Препращай във Facebook със „Социална сряда“
  2. Как да повишим видимостта си във Facebook в „Социална сряда“
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване