10/23/12 03:01
(http://socialevo.net/)

Добрата новина е, че на SocialEvo небосклона изгряват четири ярки, незабравими звезди

Скъпи приятели. Мога да ви наричам така, нали?

Вече девет месеца екипът на SocialEvo се стреми да ви информира 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието за най-новото, най-интересното, най-запомнящото се, което се случва по света в областта на онлайн маркетинга, рекламата, новите технологии и социалните медии. Фактът, че четете това, сам по себе си говори, че усилията ни не са били напразни, за което ви благодарим сърдечно!

Имаме една много добра новина, която искаме да споделим с вас – на SocialEvo небосклона изгряват четири нови, ярки, незабравими звезди! От днес стартираме нашата стажантска програма – „SocialEvo Stars„.

Добрата новина е, че на SocialEvo небосклона изгряват четири ярки, незабравими звезди

Ние, екипът на SocialEvo.net (Силвето, Иван, Тишо, Евгени и аз), имаме удоволствието и честта да ви представим нашите най-нови „SocialEvo Stars“. Не се стеснявайте, приветствайте с „добре дошли“ и подкрепете нашите стажант-репортери, които в следващите 2 месеца ще ви информират, забавляват и подкрепят в пътешествието, наречено „новини“. Те ще имат нужда от вашата и нашата подкрепа. Нека им я дадем, като им пожелаем успех и множество покорени професионални върхове! На добър час, момичета!

 

Александра-Емили Кокова

Александра-Емили Кокова

Звездна информация:

От много малка най-любимото ми занимание винаги е било да рисувам, а после да споделям рисунките си. То ме заведе и в училището, в което получих средното си образование. В продължение на пет години изучавах визуални изкуства. Тогава се ориентирах и към фотографията, като рисуването и за миг не е спирало да бъде част от ежедневието ми. В последния момент смених посоката и записах първата си година като студентка в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ със специалност „Комуникации и връзки с обществеността“.  През последните пет години интернет и онлайн комуникацията са неотлъчна част от живота ми. Същинският старт в работата с тях получих в Microinvest Bulgaria, където имах удоволствието за кратко да бъда част от колектива. Към момента съм студентка в 4-и курс, а детското ми хоби да споделям е на път да се превърне и в бъдеща професия!

 

 

Александра Тошева

Александра ТошеваЗвездна информация:

По професия Александра е журналист и маркетолог, а по призвание – търсач на магия, мигове и значения. Тотален book lover с особено отношение към красотата на езика. В моментите, в които не пише, събира вдъхновение и танцува. Новите й любими предизвикателства са магистратурата по „Творческо писане” и работата за Socialevo.net.

 

 

 

 

Биляна Петкова

Биляна Петкова

 Звездна информация:

Биляна завърша специалност „Икономическа социология” в Университет за Национално и Световно Стопанство – София. Продължава своето обучение в магистърска степен в специалност „Маркетинг”.
Именно  в него открива вдъхновение, желание, емоция и средство за комуникация. Притежава известен опит в областта на стратегическия маркетинг. Вълнува се от онлайн маркетинг, реклама, социални мрежи и екстремни спортове. 
 
 
 
 
 
 
 

Ралица Стойчева 

Ралица Стойчева

Звездна информация:

Студентка по журналистика в СУ „Св. Климент Охридски“, с практика на стажант-репортер в телевизиите BBT и Bulgaria on air. Харесвам динамиката на журналистическата работа, особено в отдел „Новини“, както и ежедневната среща с различни хора. Имам интерес в областта на маркетинга и рекламата, въпреки че попаднаха скоро в полезрението ми. Занимавала съм се любителски с актьорско майсторство и това оказа голямо влияние върху формирането ми като личност. Обичам да съм в движение и да спортувам.

 

 

Успех и добре дошли в нашия екип!

Подобни статии:

  1. Добре дошли в SocialEvo.net
  2. Гореща новина: Gоogle Drive е вече факт!
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване