10/30/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Amazon атакува iPad mini

Amazon атакуват iPad mini

„Много повече за много по-малко” – това гласи рекламата в най-големия в света сайт за онлайн търговия, който напада таблета на Apple. Компанията прилага малко по-грубичка маркетингова стратегия, но със сигурност Amazon знае какво прави и рекламата ще има силен ефект. 

По-надолу е направено сравнение на характеристиките на iPad mini на Apple и Kindle Fire HD на Amazon. Така представена, информацията дава значителна преднина на Kindle. По-добра резолюция, HD видео, но най-очевидна е разликата в цената на двете прозиведения на технологичното изкуство. $199 срещу $329! Прекалено хубаво, за да е истина, нали? И вие ли мислите, че нещо е „изпуснато”? Ами, разбира се – в словесната битка между двете компании не се споменава за едно изключително предимство, което предлага Apple – достъп до библиотека с 275 000 iPad приложения! За сметка на това е поместен и цитат от статия в gizmodo.com - сайтът експерт по нови джаджи. Там обвиняват iPad за недостатъчния брой пиксели като за 7.9-инчов таблет (163 ppi), както и за лошия екран.

Не знам за вас, но аз очаквам с нетърпение реакцията на Apple.  Как ще отговорят на атаката и кой ще бъде победителят – предстои да разберем…

А ето така изглежда всъщност отправеното предизвикателство. 

Amazon отправя предизвикателство към Apple

Снимка: Amazon

Подобни статии:

  1. iPad mini от Apple на 23 октомври
  2. Новите iPhone, iPad mini и iPod nano на 12 септември
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване