10/30/12 09:47
(http://ruslantrad.com/)

Диктатура за Начинаещи

 

Новото настолно четиво на диктаторите

Преди време, с колегата Трад решихме да положим в писмен вариант основните принципи на диктатурата, както и да нахвърляме някои идеи за това как е най-добре да се постъпи, за да се остане на власт и жив максимално дълго. За щастие, човешката история ни предлага множество примери, от които можем да се поучим. Като се започне от древна Сиракуза, където тиранията е била нещо като lifestyle за малцина избрани, мине се през Рим и се стигне до съвременните модели за подражание, разпростели своите образи от Карибите до Жълто море.

В рамките на следващите месеци, очаквайте поредица от публикации, даващи основните принципи на диктатурата и налагането на едноличната власт над големи маси хора в едно съвременно общество от Третия свят. Надеждата ни е, че след около 3-4 месеца вече ще получаваме поздравителни картички от Дамаск (или където тогава се крие Асад), Пхенян, Хявана и Каракас…. Въобще, ако нещата се подредят правилно, може да очаквате едно завършено четиво, каквото човечеството не е познавало до сега! ТРЕПЕРЕТЕ!

 

 

 

 

 

 

Публикувана на 10/30/12 09:47 http://ruslantrad.com/2012/10/30/dictatorfordummies/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване