01/06/12 06:57
(http://www.azcheta.com/)

Нумерология за начинаещи и невярващи :)

Преди да започна, нека уточним нещо:

- не вярвам на шарлатански измислици;

- не си чета хороскопа (слушам Буги Барабата, защото ме разсмива с астрологичните си прогнози);

- подлагам всичко на съмнение и го проверявам по няколко пъти.

Започвам ревюто си така, защото скептиците най-вероятно ще ми лепнат някое клише тип "и тая е от суеверните", "женска му работа" и подобни. Не че ми пука особено, но държа да съм честна и откровена…

Определено съм фен на нумерологията. Е, не правя всекидневни изчисления, но времето ми е доказало, че тя работи. До съвсем скоро признавах само Линда Гудман за водач в света на числата на живота, но сега прибавих към нея и Гери Бауър с "Нумерология за начинаещи".

Книгата представлява изключително добре разработен наръчник, чрез който всеки може да схване основните принципи на нумерологичните изчисления и да открие личното си число, направляващо целия му живот. Освен това, в нея има обяснения как да открием съвети и насоки за настоящия ден, месец, година.

Нещо, което не знаех, но разбрах от книгата е, че всяка година се разделя на тройни цикли, които също ни влияят. Изчисленията никак не са сложни, а резултатите могат да накарат всеки "неверник" да се замисли.

И ако в мига на раждането ни получаваме от Вселената номер, число, управляващо съдбата ни, то от родителите си получаваме име. Името носи определени вибрации и всяка буква влияе върху личността ни.

Странно ли ви звучи? Не, не са глупости, уверявам ви. Изпитала съм нумерологичните принципи върху доста от познатите си. А най-голям е успехът сред невярващите ми познати-мъже!

В крайна сметка, никое усилие не е напразно и дори да не успеете да схванете как точно да приложите нумерологията и силата на числата в живота си, със сигурност можете да се забавлявате с реакциите на познатите си, прочитайки им обяснението за тяхното лично число. Съвпаденията наистина са потресаващо точни!

Алекс, готви се за изненади! Wink

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване