10/30/12 11:00
(http://socialevo.net/)

Превърни снимките си във Facebook хит

Превърни снимките си във Facebook хит

Огледайте се, всяка фен страница на бранд или компания се добра до разковничето за присъединяване на все повече и повече последователи. Споделянето на снимки във Facebook пространството се оказа простичък, но печеливш ход в борбата за потребителско внимание. Грабващите погледа картинки са отлична стръв и попадат в списъка с най-споделяните неща в социалната мрежа.

Ето защо с лансирането на добри изображения с един куршум успешно поваляте два заека. Първо, текущите потребители на страницата ви остават доволни от съдържанието ѝ. Второ, същите се активизират да споделят по-често с приятелите си в социалната мрежа споменатите картинки и така достигате до вниманието и на нови потенциални фенове.

Би било твърде лесно, ако нямаше дребна уловка. Ако всички споделят оригинални снимки, как ще успеете да се откроите в тълпата и да вдигнете потребителския си рейтинг? Необходимо е единствено да направите снимките си максимално привлекателни, дори уникални. Конкуренцията разглезва аудиторията и само наистина завладяващите изображения успяват да заковат вниманието на потребителя. Нека обърнем внимание на 3 инструмента, които значително ще ви улеснят в създаването на добра картинка, която изпъква.

 

Добрият стар Instagram

Е, добре, може и да не е толкова стар, но пък е доказано ефективен. Мобилното приложение успява да създаде страхотни шедьоври с помощта на малко ефекти, филтри и рамки. Спестете си авантюрата със сложните обработващи програми. Instragram е всичко, от което имате нужда, за да направите страхотна снимка и да я споделите мигновено.

 

Програмки за добавяне на текст

Възползвайте се от множеството безплатни програми за добавяне на текст в интернет. Разгърнете потенциала на изображението, като добавите към него няколко думи. Интересен цитат, поговорка или закачливо послание стигат, за да променят лика му напълно. Безспорно снимките с  текст са сред най-популярните и споделяните във Facebook. Възползвайте се смело от фактите.

 

Приложения за филтриране

Ако ви се прище да пипнете снимката си с филтър, който не откривате в Instagram, не се паникьосвайте и не се мъчете излишно с Photoshop. Потърсете в Chrome Web Store и огледайте за добро приложение за корекции на снимки. Pixlr-O-Matic дава добри резултати, напомня на Instagram като функии и може да го ползвате на настолния си компютър. След като качите изображението, добавете ефекти и след това запишете творението си.

Изобилие от обработващи приложения съществува и за почитателите на iPad. MobileMonet например ви превръща в художник и трансформира снимката ви в картина, сякаш нарисувана с маслени бои.

Възползвайте се от тези три лесни за употреба джаджи и скоро ще отбележите резултати в посока по-добър имидж и присъствие в пределите на социалната мрежа.

Подобни статии:

  1. Снимките от чекиранията във foursquare намериха място във Facebook
  2. Facebook добавя два Instagram филтъра към Facebook за мобилни телефони
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване