11/08/12 03:00
(http://socialevo.net/)

Можем ли да научим доколко здравословно живеем от кантара?

Можем ли да научим от кантара доколко здравословно живеем?

Всеки иска да е в перфектна форма, особено за летните месеци. И всеки изпитва ужас от кантари. В това съм абсолютно убедена. Той може да е най-добрият и най-лошият ви приятел едновременно. Случвало ли ви се е да се гледате в огледалото и да си казвате „Я, май съм свалил малко тук-там!“? После тичате към кантара и с ужас установявате, че това изобщо не отговаря на надеждите ви. А защо се получава така? Може би кантарът не е верен? А и освен килограми той не ви показва нищо друго. Дали е възможно този уред да дава малко повече информация и да ви помогне с влизането във форма? Абсолютно.

Това, което ще ви помогне, се нарича Wireless Scale WS-30. Този уред е прецизно калибриран и винаги готов да ви покаже колко точно тежите. И не само това. От него можете да научите какъв е вашия ИТМ (Индекс на телесната маса), да проследите движението на теглото си, да разберете как влияе начинът ви на живот върху килограмите ви.

Това, което ще ви помогне, се нарича Wireless Scale WS-30.

Цялата тази информация можете да получите благодарение на специалното приложение за вашия смартфон или таблет. При всяко ново измерване данните се добавят в диаграма и така вие можете сами да проследите кога се променя теглото ви. Така лесно ще се ориентирате какво ви кара да пълнеете и какво ви помага да отслабвате. Поставяйте си цели по отношение на килограми и отново чрез приложението проследявайте напредъка си. Кантарът ще ви помогне да се фокусирате върху това, кое работи във ваша полза, и ще ви покаже връзката между теглото и начина ви на живот. Диаграмите пазят цялата история от момента, в който за първи път се качите на кантара. Благодарение на вградения в кантара Bluethooth чип Wireless Scale WS-30 е много лесен за нагаждане към вашия iPhone, iPad и iPod touch. След всяко претегляне Wireless Scale автоматично зарежда и синхронизира данните посредством Wi-Fi връзка с вашето мобилно устройство. Те се добавят към диаграмата за проследяване на ИТМ. Устройството може да се използва от цялото семейство, тъй като се нагажда към всеки един човек персонално и спокойно разпознава теглото на всеки поотделно.

Устройството може да се използва от цялото семейство, тъй като се нагажда към всеки един човек персонално и спокойно разпознава теглото на всеки поотделно.

Ако имате нужда от повече мотивация, спокойно можете да споделяте информацията за теглото си в социалните мрежи. За мен лично би било доста странно някой да се интересува от теглото ми и това да е публично достояние. Но в крайна сметка приятелска подкрепа никога не е излишна в борбата с похапването.

Има и допълнителни приложения като Lose It!, с помощта на което си поставяте дадена цел и дневна дажба от калории, към които да се стремите. Помага ви да спазвате диетата и програмата за физически упражнения. Проведена анкета показва, че повечето активни потребители на Lose It! са свалили около 85% от теглото си с помощта на приложението. В допълнение към този продукт идва и възможността да съхранявате напълно безплатно данните си на сайта на Withings, разбира се, поверително и неограничено.

Цената на Wireless Scale WS-30 е €119.95. Време е да влезем във форма за следващото лято.

Снимки: withings.com

Подобни статии:

  1. За QR кодовете, QRL.bg и какво можем да правим с инфо-квадратчетата [Podcast]
  2. Facebook Gifts – какво можем да очакваме от преродената идея на Facebook
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване