11/08/12 09:00
(http://socialevo.net/)

Филтри да искаш! Интересно предложение за твоя iPhone 5

Филтри да искаш! Интересно предложение за твоя iPhone 5

HolgaDirect  ни сюрпризират приятно с нова хрумка за още парещия iPhone 5. Компанията е измайсторила забавен протектор с 9 сменяеми филтъра, които превръщат стандартната камера на телефона във фабрика за необикновени ломографски изображения. Забавлявате се и запечатвате нестандартни картинки, без да се налага да прибягвате до обработващи програми и мобилни приложения. Джаджата е с етикетче от $29.99, а готината новина е, че компанията доставя и до родните ширини. Протекторът се предлага в  5 цвята – избирате между син, жълт, червен, черен и бял. Адмирираме идеите, които комбинират рационалното с приятното. Добре е да можеш едновременно да предпазиш телефона си от драскотини и други щети и в същото време да развинтваш фантазия, снимайки това-онова по нов и увлекателен начин.

Добре е да можеш едновременно да предпазиш телефона си от драскотини и други щети и в същото време да развинтваш фантазия, снимайки това-онова по нов и увлекателен начин.

Протекторът се предлага в  5 цвята – избирате между син, жълт, червен, черен и бял. Адмирираме идеите, които комбинират рационалното с приятното.

Разгледайте веселия аксесоар при HolgaDirect.

Снимки: Holga Direct

Подобни статии:

  1. Създайте интересно съдържание [инфографика]
  2. Заменяме телефона в хотела с iPhone
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване