09/18/12 03:00
(http://socialevo.net/)

O2 изчерпаха iPhone 5, преди да са го пуснали в продажба

O2 изчерпа iPhone 5 преди да го е пуснал в продажба

Великобританската мобилна компания O2 обявиха на своя официален сайт, че всички заявени от компанията количества от новия iPhone вече са изчерпани. Така на практика още преди датата на официалното пускане в продажба на продукта на Apple О2 реализират програма максимум. Другите компании, които предлагат iPhone 5 на Острова, са Orange, T-Mobile, Three и Vodafone.

Официалната дата за пускане на iPhone 5 във Великобритания е 21 септември. Въпреки това поръчките валят с всяка изминала минута към магазините на Apple и различните дистрибутори. Който иска обаче да се сдобие с най-новата машинка на компанията през О2, ще трябва да пробва да си я поръча чак на 21-ви. 

iPhone 5 с 16GB ще бъде безплатен, но обвързан с 24-месечен договор от £46 или 111 лв на месец. Това ще включва неограничено количество съобщения и минути за разговори. iPhone 5 с 32GB пък ще струва на потребителите във Великобритания £199.99, а договрът, който ще се подписва, е за £36 на месец със същите екстри. Най-скъп ще дойде iPhone 5 с 64GB на цена от £299 с договор от £36. За щастие желаещите да се сдобият с iPhone 5 на Острова могат все още да го поръчат през Orange, T-Mobile и Vodafone.

Колкото и високи да бяха очакванията за продажбите на iPhone, реалността изненада всички, включително и Apple. Както докладват TechCrunch, само за 60 минути заявките за новите телефони на Apple надминаха възможностите за доставки. Така времето за изчакване прерасна от 1 седмица на 2 седмици. Браво на Apple!

Снимка: Apple

Подобни статии:

  1. iPhone 5 излиза през Юни!
  2. Възможно ли е Apple да продадат 250 милиона iPhone 5?
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване